Ne demek?

Wiki Article

İstanbul’un kalbinde, hızlı ve kredili taksi hizmetine ihtiyacınız mı var? İşte size karşılık: Zirve Korsan Taksi! İstanbul’un önde mevrut havalimanlarından birinde bulunan şahika Korsan Taksi Durağı olarak, sizin yürekin her zaman en hayır hizmeti sunmaya anıkız.

Toplu taşıma vesaitı ağır mümkün ve bekleyivermek zorunda kalabilirsiniz. İşte tam bu noktada biz devreye giriyoruz ve size VIP kalitesinde havalimanı alma hizmeti sunuyoruz.

Korsan taksi olarak kurulduğumuz günden bu yana siz kibar müşterilerimize 7 gün ve 24 zaman boyunca istanbul içi veya istanbul dışına seyahatlerinizde size konforlu yolculuk hizmeti sunmaya özen göstermekteyiz.

İstanbul’da taksilerin çoğunda para/vezneci kartları kullanılmamaktadır. Bu nedenle yönınızda para bulundurmanız gerekmektedir.

İster iş seyahati gerek tatil ammaçlı olsun, VIP Alma hizmetimizle havalimanına veya havalimanından ulaşımınız dörtköşe ve stressiz bir hale gelir. Havalimanı VIP Aktarma, zamanınıza porte verir ve size şahsi bir bakım sunar.

İstanbul sabiha uzayçen havaalanı yahut istanbul havaalanı gidiş vürutlerinizde önceden rezerve yaparak taksi bekleme derdinden kurtulup konforlu yolculuk edebilirsiniz.

Nazar boncuğu yapmanız müstelzim bildirişim numaralarımız ile biizmle iletişime geyonga taksi istediğiniz yeri belirtip beklemektir. En kısa zamanda deneyimli şoförlerimiz ile sizi istediğiniz yerden hileıp istediğiniz yere götüreceğiz. Saatlerce taksi bekleme çilesinden kurtulacaksınız.

Klimalı vesaitımız ile baş başa asude ve konforlu bir gezi sizi bekliyor sabiha gökçen havalimanı korsan taksi olacak. Hem yaz hem bile kış günleri yolculuğun tadını bizlerle çıkaracaksınız.

Bilinmiş olduğu üzere metrobüslerin ve başka tıknaz ulaşım araçlarının yer almadığı yahut dar kaldığı havalimanlarında da kişilerin seyahatlerini konforlu ve nitelikli geçirmelerine imkân katkısızlıyoruz.

sabiha gökçen korsan taksi Sabiha Felekçen kamu noktalarda binek korsan taksi bekleme yerlerimiz bulunmuş olduğu yürekin ve her an hizmetimizin serlangıcında başüstüneğumuzdan aradığınızda sizlere en doğruca yerdeki yeni ve asude Sabiha Asumançen korsan vesait yolluyoruz.

İstanbul havalimanı taksileri taksimetre kullanmaktadır ve sabiha gökçen havalimanı korsan taksi bu nedenle şehir merkezine ulaşım karınin önceden belirlenmiş durağan fiyatlar yoktur. Her durumda İstanbul Havalimanı, Arnavutköy semtinde, Taksim bölgesine 40 km uzaklıkta bucak aldığından, yaklaşık 40 dakikada gideceğiniz yere varacağınızı ve ortalama 15.

sabiha gökçen korsan taksi Tag Korsan Taksi İle istanbul’un biriyi noktasında mevcut duraklarımızla siz degerli müşterilerimize gücük sürelerde ulaşarak nitelikli iş sunmaktayız.fiyatlarımız fazlasıyla uygundur gereksinimleriniz bâtınin hasetn 24 sabiha gökçen havalimanı korsan taksi saati bizimle muhabere kurabilirsiniz.

Itimatlı bir şekilde ulaşımlar, hızlı bir bildirişim ve şayeste hediye politikalarına ehil tamamlanmak bâtınin sizlere en eksiksiz şekilde bakım verebilmekteyiz.

2023'te UKOME tarafindan belirlenen Istanbul taksi tarifesini, Istanbul taksi ücretini keşif kılmak sinein kullaniyoruz. Kullanilan Istanbul taksi tarifesi ile dayalı detaylari asagidaki tabloda bulabilirsiniz

Report this wiki page